کتاب پرورش توت فرنگی ارگانیک تالیف دکتر حسینعلی اسدی قارنه در سال 1394 توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان اصفهان و با همکاری انتشارات اندیشه گویا در 208 صفحه به چاپ رسیده است.
این کتاب راهنمایی برای پرورش توت فرنگی به شیوه ارگانیک است و شامل موضوعاتی است که به بهبود سلامت گیاه کمک کرده و ضمن کاهش خسارت آفات و بیماری های توت فرنگی ، تولید میوه سالم و با کیفیت را به دنبال خواهد داشت.
کتاب پرورش توت فرنگی ارگانیک شامل هشت فصل و یک ضمیمه در مورد ترکیبات آلی مورد استفاده در کشت ارگانیک توت فرنگی است. همچنین در آخر کتاب هم به معرفی منابع استفاده شده در کتاب پرداخته است.
کتاب پرورش و تولید زیتون ارگانیک توسط پاول، ام. واسن نگاشته شده است و در سال 1394 توسط محمد هادی میرزاپور و محمد رضا نایینی از اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی قم ترجمه شده است.
کتاب حاضر، دستورالعمل تولید زیتون ارگانیک در مورد چگونگی تولید زیتون به روش ارگانیک، جزییات تولید را به پرورش دهندگان ارایه می دهد. این کتاب در مورد مباحث تولید، کنترل آفات، فرایند تبدیل و ثبت و گواهی ارگانیک سخن می گوید.
در کتاب حاضر، سعی شده تا مسایل عمومی و کلی در خصوص فلسفه ی کشت ارگانیک زیتون، آفات و بیماری های آن و نیز روش های مهار ارگانیک آن ها، مراحل ثبت و گواهی ارگانیک و مسایل تغذیه ای زیتون بحث شود.
کتاب کشت ارگانیک آلبالو و گیلاس به قلم مهندس رقیه نجف زاده در ده فصل به رشته تحریر در آمده است و توسط نشر و پخش غلامی به چاپ رسیده است.
امروزه یکی از بزرگترین چالش های روبروی جامعه بشری که مورد توجه و اهمیت بسیار قرار گرفته است، مسئله امنیت و سلامت غذایی جمعیت رو به افزایش دنیا است. آلبالو و گیلاس از درختان هسته دار مهم مناطق معتدله می باشند که میوه های بازار پسندی بوده و ارزش اقتصادی بالایی دارند. آلبالو و گیلاس شامل چندین آنتی اکسیدانت و فنول بوده و بسیاری فعالیت های بیولوژیکی از جمله آنتی اکسیدانت ها، ضد سرطان ها و خصوصیات ضد التهابی را دارا می باشند. خواص غذایی این میوه ها بالا بوده و برای سلامتی انسان و جلوگیری از بیماری ها، سرطان ها و دیابت ها مفید می باشد.
در این مجموعه به اصول علمی و کاربردی کشت ارگانیک درختان آلبالو و گیلاس اشاره شده است. امید است این مجموعه بتواند برای علاقمندان به کشت و پرورش این محصول، کمک شایانی ارائه نماید.
کتاب پرورش میوه های ارگانیک توسط مهندس محمدرضا نایینی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی قم و مهندس احمد کمیجانی،کارشناس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی قم در 7 فصل ترجمه شده است و توسط انتشارات آییژ به چاپ رسیده است.
کتاب پرورش میوه های ارگانیک به عنوان یک مرجع برای آموزش در مدارس و دانشکده ها استفاده می شود. همیچنین کتابی است که به پرورش دهندگان محصولات کشاورزی کمک می کند تا تولید ارگانیک را در جایی که امکان فروش این گونه محصولات در سطح انبوه وجود دارد، شروع نمایند.
کتاب باغبانی ارگانیک توسط مهندس حسین رادنیا 12 فصل ترجمه شده است و به وسیله ی انتشارات آییژ به چاپ رسیده است.
سخن مترجم
خوشبختانه انسان های بیدار و خیراندیش جهان ضمن هشدار به همه مردم دنیا، راهکارهایی را اندیشیده اند و برای نجات این کره خاکی از ورطه نابودی پیشنهاداتی ارائه داده و گام های مهمی را بر می دارند. از جمله این راهکارها نهضت تولید محصولات و نهایتا غذای ارگانیک است. کشت ارگانیک استفاده مجدد و بازیافت موادی را فراهم می کند که معمولا دور ریخته می شوند. با مطالعه این کتاب درمی یابیم که با روش های آسانی می توان از طریق کشاورزی ارگانیک ضمن کاهش هزینه و افزایش تولید، غذایی سالم برای خانواده خود یا برای بازارهای جهانی فراهم کرد.
کتاب زراعت ارگانیک به قلم احمد نادری (عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان)، غلامرضا عبادوز (عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان)، مریم برزکار (محقق مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی)، بنفشه یوسفی (دانشجوی دکتری)، روح اله کرمی (دانشجوی دکتری) و مریم نوری (دانشجوی دکتری) نگاشته شده است و توسط انتشارات تاک در سال 1395 به چاپ رسیده است.
این راهنما برای تولید ارگانیک سیب زمینی آماده گردیده است که یک طرح کلی برای پرورش سیب زمینی ارگانیک و مدیریت آفات با عناوین مختلف بوده و تاثیر بسزایی بر بهبود سلامت گیاه و کاهش آفات دارد. این راهنما، به دو قسمت تقسیم شده است، اما کیفیت سیستم های محصول ارگانیک باعث شده همه قسمت ها به هم مربوط شوند. در این راهنما تلاش بر این بوده تا همه اطلاعات رایج و موجود ارائه شوند، اما تایید روش های موثر کنترل برخی از آفات موجود نیست.