در کتاب حاضر، روش های تجزیه گیاه به زبان ساده و به شکل کاربردی بیان شده است تا محققان و پژوهشگران بتوانند به راحتی از آن در آزمایشگاه استفاده کنند. این کتاب مشتمل بر 18 فصل بوده که در فصول مختلف روش های نمونه برداری گیاه، آماده سازی نمونه در آزمایشگاه (شامل روش های خاکستر خشک، هضم تر و هضم ماکروفر)، روش های عصاره گیری و آماده سازی عصاره های گیاهی برای تعیین غلظت عناصر مختلف توضیح داده شده است. روش های ارائه شده در این کتاب روش های استاندارد برگرفته شده از منابع بسیار معتبر می باشند.
کتاب دستورالعمل تهیه کودهای زیستی به قلم دکتر پیام پزشکپور (عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی)، مهندس زهرا رشیدی (کارشناس ارشد زراعت) و مهندس هادی خارستانی (کارشناس ارشد اصلاح نباتات) در 5 فصل ترجمه شده است و در سال 1392 توسط انتشارات تاک به چاپ رسیده است.
معمولا مصرف کودهای شیمیایی در حبوبات بدون در نظر گرفتن شرایط تغذیه ای نسبت به گیاهان دیگر خسارت بیش تری را به دنبال دارد. در حالی که این گیاهان به عنوان منابع غنی حاصلخیز کننده خاک محسوب می گردند. متاسفانه به علت مدیریت تغذیه ای نامناسب، هر ساله مقادیر هنگفتی کود در این حوزه مصرف می شود که با کمی تامل و شناخت می توان ضمن تامین نیاز غذایی این محصولات، از هدر رفت منابع و بخشی از نهاده های کشاورزی جلوگیری نمود.
کتاب راهنمای کنترل شیمیایی علف های هرز ایران به قلم دکتر اسکندر زند، دکتر محمدعلی باغستانی، دکتر نوشین نظام آبادی، مهندس پرویز شیمی و دکتر سیدکریم موسوی از اعضای هیئت علمی موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور در 23 فصل تالیف و تدوین شده است و در سال 1396 توسط انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد به چاپ رسیده است.